Duvar Renkleri Nasıl Seçilmeli? Mobilya ve Duvar Rengi Uyumu

30 Mayıs 2013 Perşembe duvar renkleri nasıl seçilmeli mobilya ve duvar rengi arasındaki uyum nasıl olmalıdır hangi duvar rengine hangi renk mobilya 

Dekorasyonlarınızı renk anlamında değişikliğe uğratmak gibi bir hedefiniz var ve siz hangi rengi tercih edeceğiniz konusunda herhangi bir karara varamadınız mı? O halde yazı dizimizin devamını da okumanızı öneriyoruz. 

Dekorasyonlarınızı sevdiğiniz her renk ile kolaylıkla boyatabilirsiniz fakat burada en fazla dikkat etmenizin gereken etken şudur ki, eğer dekorasyonlarınız özellikle ışık konusunda az bir aydınlatmaya sahip ve penceleriniz küçük ise koyu renkleri hiçbir şekilde önermiyoruz. Çünkü bu şekilde evlerinizi karanlık ortamlara çevirebilir ve ruhsal problemler yaşayabilirsiniz. Ayırca çoğu kişi duvar renklerinizi, mobilyalarınıza uyumlu bir şekilde uygulatmak isteyebilirsiniz bu en doğal hakkınız olacaktır fakat bu etken bir süre sonra bu renkten sıkılmanıza neden olabilir. Anlayacağınız aynı renge sahip mobilya ve duvarlar bir süre sonra dekorasyon yapınızın üzerinize üzerine geldiğini hissettirebilir. Bu yüzden duvar renkleri seçerken farklı kombinasyonlar denemenizi öneriyoruz. Evlerinizi dekor anlamında değişikliğe sürüklerken, evlerinizin farklı bölümlerini farklı renkler ile boyamanız daha keyif verici ortamlar hazırlayabilmenizi sağlayabilir. Örneğin; Oturma odanızı, salon, mutfak ve yemek odalarınızı farklı renkler ile boyayabileceğinizden bahsediyoruz. Salon dekorasyonlarınızı ise zıt renkler ile kombine edebilir ve buraları daha çekici ortamlara çevirebilirsiniz. Son olarak sizlere son zamanların gözdesi çakıl taşı rengini önermek istiyorum. Eğer dekorasyonlarınızı renk anlamında değişime uğratmak istiyorsanız çakıl taşı rengi ile farklı ortamlar yaratın! 




0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
 
LİNK